Adverteren op social media2021-12-06T08:32:14+00:00

ADVERTEREN OP SOCIAL MEDIA

Jij wilt gewoon doen waar je goed in bent. Zonder dat je je druk hoeft te maken over hoe je die advertentie goed instelt. Want hoe bepaal je het budget? Hoe zorg je dat de advertentie door de juiste doelgroep gezien wordt? En wat zijn al die uitroeptekens overal? Wij snappen je. Je moet zowel de technische kant weten, hoe stel je alles goed in, als de strategische kant, hoe krijg je de meeste resultaten. Daarom laten we jou in je kracht staan en zet jij ons in onze kracht door voor jou te adverteren op social media!

Neem contact met ons op

Hoe gaan we te werk?

Als je hebt gekozen om met ons samen te werken plannen wij een zogenoemde Opstartcall in. Hierin bespreken we wat je doelen zijn, wie je doelgroep is en wat je advertentiebudget is. Daarnaast stellen we (mocht dit nog nodig zijn) het advertentieaccount samen met jou in.

Naar aanleiding van dit gesprek maken wij een strategie dat specifiek op jouw bedrijf is gericht en de doelstellingen die we samen hebben bepaald. Zo weet jij precies wat je kunt verwachten. En dan is het tijd om te beginnen met adverteren op social media!

Door op het begin veel te testen met bijvoorbeeld verschillende doelgroepen en verschillende teksten, creëren we uiteindelijk de gouden formule voor jou campagne met de beste resultaten.

Dagelijks houden we de advertenties voor je bij en optimaliseren we ze waar nodig. Een belangrijke stap in het proces. Zo ben je er op tijd bij wanneer blijkt dat een advertentie die het eerst wel goed deed, het opeens minder goed doet. En op die manier worden de beste resultaten behaald.

*Je hebt altijd 1 contactpersoon die voor jou de advertenties uitvoert.

Op dit moment is Lisa chef social media advertenties. Zij stelt alles goed voor je in aan de achterkant, houdt maandelijks rapportages voor je bij van de resultaten en kijkt samen met jou naar een plan van aanpak voor de social ads. Ze heeft al vele klanten geholpen en is altijd mega enthousiast!

lisa van heusden social media adverteren
LVH Marketing Lisa van Heusden
 • Google reviews: 5 sterren

 • 95% zeer tevreden opdrachtgevers

 • Werken met makkelijke en handige tools

 • 10 jaar+ online marketing ervaring

RESULTATEN MET ADVERTEREN OP SOCIAL MEDIA

Advertentie resultaten verkeer

Website verkeer – Voor een klant die ging uitbreiden door heel Nederland hebben wij ons gefocust op naamsbekendheid, hiervoor hebben we een campagne in gezet op website verkeer.

Social media adverteren

Webinar inschrijvingen – Een andere klant van ons wilde voor webinar inschrijvingen adverteren. De kosten per resultaat: in dit geval de kosten per webinar inschrijving. 

Social media adverteren

Gratis weggever – Dit is een van de resultaten van een klant van ons. De kosten per resultaat: in dit geval de kosten per nieuwe lead (inschrijving). En dit was al behaald in de eerste week van het adverteren!

Producten – De ROAS (=return on ad spend) laat zien hoeveel euro je terugkrijgt per elke €1 die je erin stopt. Dit is een van de behaalde resultaten van een klant van ons.

Wil jij..

 • meer naamsbekendheid?

 • meer aankopen van jouw product/dienst?

 • meer klikken naar je website?

 • meer inschrijvingen voor jou nieuwsbrief?

 • meer deelnemers voor jou training?

 • meer klanten bereiken?

TWIJFEL JE NOG OF
DIT VOOR JOUW BEDRIJF KAN?

Is jouw aanbod helder en klaar om verkocht te worden? Weet jij wie jouw doelgroep is? Ben je bereid om geld vrij te maken zodat er geadverteerd kan worden? Then you’re ready to go! Mail naar lisa@lvhmarketing.nl om een kennismakingsgesprek in te plannen.

Kom erachter of adverteren op social media wat voor jou is en doe de test!
Binnen 3 minuten heb je al jouw persoonlijke uitslag.
Is social media adverteren jou volgende stap?

Doe de test!

ZIJ GINGEN JE VOOR

Review Carlijn social media adverteren

Carlijn – carlijnsijs.nl

‘Werken met Lisa is superfijn. Ze weet waar ze het over heeft en tussendoor kan je heel snel met haar schakelen. Ik zou het samenwerken met Lisa zeker aanraden. Lisa heeft mij de kracht van adverteren laten inzien. Ik kon altijd bij haar terecht voor mijn vragen. Daarnaast was ze erg duidelijk in haar communicatie en legde mij ook goed uit waarom we bepaalde dingen deden. Wat ik ook echt leuk vond van wat Lisa doet is dat ze meedenkt over de achterkant, de funnel en de landingspagina o.a. En is ze ook nog eens heel gezellig!’

Review Romy social media adverteren

Romy – likeabadass.nl

‘Ik had het adverteren helemaal opgegeven. Volop geblokkeerde accounts, zonder te weten waarom. Lisa heeft mij geholpen om weer up & running te zijn. Ik dacht mooi: doel behaald. Maar Lisa gaat veel verder dan dat joh. Ze test, experimenteert, monitort en komt af en toe ook met goede one-liners voor in je ads. Het beleid vind ik best ingewikkeld i.c.m. hoe ik mijn teksten schrijf. Lisa kijkt mee en zorgt ervoor dat de ads gewoon goedgekeurd worden en kunnen draaien. Dikke vette aanrader voor iedereen die met ads wil starten, of wil optimaliseren :).’

Lees hier meer reviews
Review Anne social media adverteren

Anne – annebindels.nl

‘Lisa heeft mijn social ads neergezet en daar ben ik ontzettend blij mee. We weten nu wat werkt, wat minder werkt en wat er voor nodig is om de beste resultaten te behalen. Voor mij persoonlijk was het belangrijk om alle techniek die komt kijken bij social ads met een gerust hart over te dragen en het gevoel te hebben dat mijn resultaten niet alleen voor mij, maar ook voor haar belangrijk waren. Dat had ik bij Lisa. Ik ben een erg tevreden klant!’

FAQ

Per maand kunnen we zoveel campagnes instellen die jij wilt. Vanaf €460 per maand voeren we 2 verschillende & simpele campagnes uit, per losse campagne die erbij komt wordt er een meerprijs gerekend. Vraag een offerte aan als je meer dan 2 verschillende campagnes per maand wilt.

Adverteren kost tijd en geduld. Door met een minimum van 3 maanden te werken kunnen we echt ergens aan bouwen en de resultaten behalen die jij voor ogen hebt.

Jazeker! We gaan niet in het wilde westen adverteren. Dat is zonde van jouw geld en van onze tijd. We kijken samen met je mee welke aanpak het beste is en waar jij de meeste resultaten mee gaat behalen.

Dat kan! In overleg is er veel mogelijk, dus geef zeker je wensen aan bij de aanvraag. Ik kijk graag met je mee. Tegen een meerprijs kunnen we ook de content voor de advertenties maken, dit zijn dan teksten en foto’s. Ik werk samen met o.a. goede copywriters en fotografen.

Zeker weten, je hoeft geen mega budget te hebben wil je adverteren op social media inzetten. Dat is het fijne van adverteren op social media, het is laagdrempelig en je kan het zo duur maken als je zelf wilt. Wel adviseren wij een budget van minimaal €200 per maand per campagne. Zo kun je op het begin goed testen met verschillende doelgroepen om erachter te komen wat het beste werkt voor jouw bedrijf. En daarna gaan we opschalen.

Ik werk samen met een team van zzp’ers die ik zelf goed opleid. Wanneer ik onverwachts ziek ben of op vakantie ga zullen jouw ads altijd door kunnen blijven lopen en is er altijd iemand die ze in de gaten houdt en optimaliseert.

SOCIAL MEDIA ADVERTEREN UITBESTEDEN?

Laat hieronder jouw gegevens achter en wij nemen vrijblijvend contact met je op.

  Lisa van Heusden
  Social media specialist
  E: lisa@lvhmarketing.nl

  Vragen over social media ads?

  Neem contact met ons op voor meer informatie, een offerte op maat, of antwoorden op al jouw online marketing vragen.

  Ga naar de bovenkant