DIENSTEN

Of je nu meer naamsbekendheid wil, beter wil worden gevonden door jouw ideale klant of een lancering wil die echt onthouden wordt. Wij van LVH Marketing staan voor je klaar met verschillende diensten. Door een team van verschillende experts zorgen wij dat jouw doel optimaal bereikt wordt. Half werk leveren staat niet in ons woordenboek. Door evaluaties en rapportages weet je altijd hoe alles ervoor staat en zo nodig sturen we bij.

Samen kijken we naar jouw doel en maken we een plan van aanpak. Jij kan je vervolgens focussen op jouw bedrijf en wij zullen de rest voor jou in orde maken.

Wil je weten hoe? Lees hieronder meer over onze diensten of mail naar lisa@lvhmarketing.nl.

ADVERTEREN OP

SOCIAL MEDIA

Hoe zorg je ervoor dat jouw doelgroep jou kan vinden? Door adverteren op social media kun je op een laagdrempelige manier bij je doelgroep bekend worden. LVH Marketing plaatst, evalueert en optimaliseert advertenties voor het beste resultaat.

Lees meer

SOCIAL MEDIA BEHEER

Geef jouw social media beheer uit handen en bespaar veel uren die je weer in jouw bedrijf kan stoppen.

Wij creëren professionele en creatieve content die wij plaatsen middels een strategie. Dit doen wij om jouw online zichtbaarheid te vergroten, de verbinding aan te gaan met jouw klanten en de expert status te verhogen.

Lees meer

TRAINING

Wij bieden op (jouw) locatie een professionele social media training op maat.

Liever social media beheer zelf aanpakken? Leer hoe je social media zelf goed en effectief inzet. Welke strategie en content maak je? Hoe stuur je je team aan om dit zelf aan te pakken? Hierover en meer leer je tijdens de training.

Lees meer

Voor deze mensen mochten wij al succesvol werken

Marketing voor Letsgetittogether

Lindsay – getittogether.nl

‘Dit noem ik nog eens een fijne samenwerking! Alles wordt duidelijk uitgelegd en voor je geregeld. Ik had nog nooit geadverteerd maar LvH Marketing weet hier echt in te ontzorgen. Ze kijken samen met je mee wie je ideale doelgroep is en hoe je deze het beste kan bereiken. Toen de advertenties draaide waren er tussentijdse evaluaties, zodat het budget ook daadwerkelijk goed besteed werd. Ik zou ze daarom zeker aanraden als je meer uit je marketing wilt halen!’

Review Carlijn social media adverteren

Carlijn – carlijnsijs.nl

‘Werken met Lisa is superfijn. Ze weet waar ze het over heeft en tussendoor kan je heel snel met haar schakelen. Ik zou het samenwerken met Lisa zeker aanraden. Lisa heeft mij de kracht van adverteren laten inzien. Ik kon altijd bij haar terecht voor mijn vragen. Daarnaast was ze erg duidelijk in haar communicatie en legde mij ook goed uit waarom we bepaalde dingen deden. Wat ik ook echt leuk vond van wat Lisa doet is dat ze meedenkt over de achterkant, de funnel en de landingspagina o.a. En is ze ook nog eens heel gezellig!’

Review Anne social media adverteren

Anne – annebindels.nl

‘Lisa heeft mijn social ads neergezet en daar ben ik ontzettend blij mee. We weten nu wat werkt, wat minder werkt en wat er voor nodig is om de beste resultaten te behalen. Voor mij persoonlijk was het belangrijk om alle techniek die komt kijken bij social ads met een gerust hart over te dragen en het gevoel te hebben dat mijn resultaten niet alleen voor mij, maar ook voor haar belangrijk waren. Dat had ik bij Lisa. Ik ben een erg tevreden klant!’