DIENSTEN

Of je nu meer naamsbekendheid wil, beter wil worden gevonden door jouw ideale klant of een lancering wilt die echt onthouden wordt. Wij van LVH Marketing staan voor je klaar. Door een team van verschillende experts zorgen wij dat jouw doel optimaal bereikt wordt. Half werk leveren staat niet in ons woordenboek. Door tussentijdse evaluaties weet je altijd hoe alles ervoor staat en zo nodig sturen we bij.

Samen kijken we naar jouw doel en maken we een plan van aanpak. Jij kan je vervolgens focussen op jouw bedrijf en wij zullen de rest voor jou in orde maken.

Wil je weten hoe? Lees hieronder meer over onze diensten of mail naar lisa@lvhmarketing.nl.

ADVERTEREN OP
SOCIAL MEDIA

Hoe zorg je ervoor dat jouw doelgroep jou kan vinden? Door advertenties kun je op een laagdrempelige manier bij je doelgroep bekend worden. LVH Marketing plaatst, evalueert en optimaliseert advertenties voor het beste resultaat.

Lees meer

MARKETING
STRATEGIE

Een goede uitgewerkte marketingstrategie zorgt voor een duidelijk plan hoe je de gestelde doelen gaat behalen. Alleen hoe doe je dat? Wij helpen je met een ijzersterke marketingstrategie gericht op online en offline marketing dat elkaar alleen maar meer versterkt!

Lees meer

LANCERING
OM TE ONTHOUDEN

SOON
Wanneer jij een nieuw product of dienst lanceert wil je maar een ding: jouw doelgroep bereiken en een lancering die mensen bijblijft. Wij helpen jou om samen die lancering te organiseren & uitvoeren. Een succesvolle lancering om te onthouden!

Binnenkort meer

Wil je maandelijks tips, updates en info in je mailbox ontvangen?

Laat hiernaast dan je gegevens achter. Deze kunnen dan tevens voor marketingdoeleinde gebruikt worden.

Voor deze mensen mochten wij al succesvol werken

Marketing voor Letsgetittogether

Lindsay – getittogether.nl

‘Dit noem ik nog eens een fijne samenwerking! Alles wordt duidelijk uitgelegd en voor je geregeld. Ik had nog nooit geadverteerd maar LvH Marketing weet hier echt in te ontzorgen. Ze kijken samen met je mee wie je ideale doelgroep is en hoe je deze het beste kan bereiken. Toen de advertenties draaide waren er tussentijdse evaluaties, zodat het budget ook daadwerkelijk goed besteed werd. Ik zou ze daarom zeker aanraden als je meer uit je marketing wilt halen!’

Review Carlijn social media adverteren

Carlijn – carlijnsijs.nl

‘Werken met Lisa is superfijn. Ze weet waar ze het over heeft en tussendoor kan je heel snel met haar schakelen. Ik zou het samenwerken met Lisa zeker aanraden. Lisa heeft mij de kracht van adverteren laten inzien. Ik kon altijd bij haar terecht voor mijn vragen. Daarnaast was ze erg duidelijk in haar communicatie en legde mij ook goed uit waarom we bepaalde dingen deden. Wat ik ook echt leuk vond van wat Lisa doet is dat ze meedenkt over de achterkant, de funnel en de landingspagina o.a. En is ze ook nog eens heel gezellig!’

Review Anne social media adverteren

Anne – annebindels.nl

‘Lisa heeft mijn social ads neergezet en daar ben ik ontzettend blij mee. We weten nu wat werkt, wat minder werkt en wat er voor nodig is om de beste resultaten te behalen. Voor mij persoonlijk was het belangrijk om alle techniek die komt kijken bij social ads met een gerust hart over te dragen en het gevoel te hebben dat mijn resultaten niet alleen voor mij, maar ook voor haar belangrijk waren. Dat had ik bij Lisa. Ik ben een erg tevreden klant!’