DIENSTEN

Of je nu meer naamsbekendheid wil, beter gevonden wil worden of meer de verbinding wilt aangaan met jouw klanten. Social media marketing kan je hierbij helpen. Wij van LVH Marketing staan voor je klaar met verschillende diensten. Door een team van verschillende experts zorgen wij dat jouw doel optimaal bereikt wordt. Half werk leveren staat niet in ons woordenboek. Door evaluaties en rapportages weet je altijd hoe alles ervoor staat en zo nodig sturen we bij.

Samen kijken we naar jouw doel en maken we een plan van aanpak. Jij kan je vervolgens focussen op jouw bedrijf en wij zullen de rest voor jou in orde maken.

Wil je weten hoe? Lees hieronder meer over onze diensten.

ADVERTEREN OP SOCIAL MEDIA

Hoe zorg je ervoor dat jouw doelgroep jou kan vinden? Door adverteren op social media kun je op een laagdrempelige manier bij je doelgroep bekend worden. LVH Marketing plaatst, evalueert en optimaliseert advertenties voor het beste resultaat.

Lees meer

SOCIAL MEDIA BEHEER

Geef jouw social media beheer uit handen en bespaar veel uren die je weer in jouw bedrijf kan stoppen.

Wij creëren professionele en creatieve content die wij plaatsen middels een strategie. Dit doen wij om jouw online zichtbaarheid te vergroten, de verbinding aan te gaan met jouw klanten en de expert status te verhogen.

Lees meer

TRAINING

Wij bieden op (jouw) locatie een professionele social media training op maat.

Liever social media beheer zelf aanpakken? Leer hoe je social media zelf goed en effectief inzet. Welke strategie en content maak je? Hoe stuur je je team aan om dit zelf aan te pakken? Hierover en meer leer je tijdens de training.

Lees meer

Voor deze mensen mochten wij al succesvol werken

Keune Haircosmetics

Keune Haircosmetics

Keune Hairscosmetics, gevestigd in verschillende landen in Europa, richt zich met zijn haarproducten op professionals. LVH Marketing heeft Keune geholpen met internationale social media advertenties, zowel voor de consument als met vacatures voor het werven van nieuw personeel. Via Instagram & Facebook hebben wij ervoor gezorgd dat Keune consistent zichtbaar was, naamsbekendheid vergrootte en kwalitatieve leads genereerde

Werkzaamheden die wij voor Keune hebben gedaan:

  • Social media advertenties
  • Analyseren & optimaliseren
  • Advertentieteksten gemaakt
  • Beeldmateriaal geoptimaliseerd

*Content werd hierbij deels aangeleverd door de klant zelf.

Highway

Highway

Highway is hét platform voor ondernemers met hun eigen ontwikkelde software marktleider. LVH Marketing heeft Highway geholpen met het beheren van de socials, de social media strategie, zowel adverteren als organische content. Via YouTube, Instagram & LinkedIn hebben wij ervoor gezorgd dat Highway consistent zichtbaar was, naamsbekendheid vergrootte en autoriteit op de markt kreeg.

Werkzaamheden die wij voor Highway hebben gedaan:

  • YouTube content plaatsen
  • Instagram content plaatsen
  • LinkedIn content plaatsen
  • Hashtagonderzoek
  • Social strategie
  • Engagement

*Content werd hierbij aangeleverd door de klant zelf in samenwerking met Golden Era Media.

Review Anne social media adverteren

Anne – annebindels.nl

‘Lisa heeft mijn social ads neergezet en daar ben ik ontzettend blij mee. We weten nu wat werkt, wat minder werkt en wat er voor nodig is om de beste resultaten te behalen. Voor mij persoonlijk was het belangrijk om alle techniek die komt kijken bij social ads met een gerust hart over te dragen en het gevoel te hebben dat mijn resultaten niet alleen voor mij, maar ook voor haar belangrijk waren. Dat had ik bij Lisa. Ik ben een erg tevreden klant!’