Ik werd geïnterviewd door business coach Rosanne over het ondernemerschap en natuurlijk adverteren op social media! Rosanne stelt goeie vragen waarbij ik zeker weet dat jij er ook wat aan hebt. Zoals wanneer is het slim om te adverteren? Wat is de meest ideale funnel om te gebruiken bij adverteren? En wat is echt not-done bij adverteren? Bekijk snel de video hieronder.

Rosanne Boxum is marketing en business coach voor creatieve ondernemers. Ze helpt je om jouw marketing strategie sterker neer te zetten en finetunen, zodat je consistent de aller leukste klanten aantrekt en je grote stappen durft te zetten. Meer rust, balans en grip op je bedrijf, zodat jij je echt BAAS in business voelt. Op Instagram geeft ze je dagelijks fijne tips over marketing, business en mindset. Je volgt haar via @rosanneboxum.

LAAT ONS JE HELPEN

Adverteren op social media kan heel effectief zijn, mits je het goed inzet! Je kan namelijk heel goed jouw ideale klant bereiken door het instellen van de juiste doelgroep. En dit kan al door te adverteren met een relatief laag bedrag. Zo kan je je specificeren op een bepaalde omgeving, zoals Amsterdam of Den Haag, als jouw doelgroep zich daar bevindt. Of kan je je op pas geworden moeders richten. De combinaties en mogelijkheden zijn eindeloos.

Wij helpen jou graag met adverteren op Facebook en/of Instagram zodat jij kan groeien met jouw bedrijf en meer omzet kan krijgen!

NEEM CONTACT OP