Office Management2022-06-13T12:39:02+00:00

OFFICE MANAGEMENT

Jij wilt gewoon doen waar je goed in bent. Zonder dat je je druk hoeft te maken over al die kleine taken die blijven liggen. Het LVH Team kan jou op allerlei gebieden hulp bieden. Denk hierbij bijvoorbeeld orderverwerking, facturatie, verwerken van gegevens of klantcontact.

Heb jij taken die op dit moment blijven liggen of die ervoor zorgen dat jij geen tijd overhoud voor belangrijke zaken? Laat het ons weten waar je tegen aanloopt, dan kijken wij samen met jou naar een passende oplossing.

Neem contact met ons op

Hoe gaan we te werk?

Samen met jou kijken we wat ervoor nodig is zodat jij meer vrijheid en/of meer tijd gaat overhouden. Op die manier ervaar je niet alleen meer rust, maar houd je ook tijd over om meer klanten aan te nemen of meer voor je klanten te kunnen betekenen. Zo heb je ons binnen de kortste keren terug verdiend!

We bespreken de taken en wat er precies nodig is als aanvulling voor jouw bedrijf. Aan de hand daarvan maken wij de beste match.

Dit kan op uurbasis of projectbasis.

Door altijd jezelf te blijven ontwikkelen en met verschillende projecten bezig te zijn blijft het werk uitdagend. En het belangrijkste: je kijkt overal met een frisse blik naar, doet veel ervaring op die je weer kan meenemen en je blijft scherp.

lisa van heusden social media adverteren
LVH Marketing Lisa van Heusden
 • Google reviews: 5 sterren

 • 95% zeer tevreden opdrachtgevers

 • Werken met makkelijke en handige tools

 • 3 jaar+ online marketing ervaring

RESULTATEN MET ADVERTEREN OP SOCIAL MEDIA

Advertentie resultaten verkeer

Website verkeer – Voor een klant die ging uitbreiden door heel Nederland hebben wij ons gefocust op naamsbekendheid, hiervoor hebben we een campagne in gezet op website verkeer.

Social media adverteren

Webinar inschrijvingen – Een andere klant van ons wilde voor webinar inschrijvingen adverteren. De kosten per resultaat: in dit geval de kosten per webinar inschrijving. 

Social media adverteren

Gratis weggever – Dit is een van de resultaten van een klant van ons. De kosten per resultaat: in dit geval de kosten per nieuwe lead (inschrijving). En dit was al behaald in de eerste week van het adverteren!

Producten – De ROAS (=return on ad spend) laat zien hoeveel euro je terugkrijgt per elke €1 die je erin stopt. Dit is een van de behaalde resultaten van een klant van ons.

Wil jij..

 • meer tijd overhouden?

 • jouw administratie goed geregeld hebben?

 • versterking van jouw team?

 • iemand die flexibel inzetbaar is?

TWIJFEL JE NOG OF
DIT VOOR JOUW BEDRIJF KAN?

Laten we een vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen. Zo kan jij precies vertellen waar je naar op zoek bent en kunnen wij zo goed mogelijk met je meedenken wat haalbaar is en of wij nog eventuele aanvullingen hebben om de samenwerking te laten slagen. Mail naar lisa@lvhmarketing.nl om een kennismaking in te plannen.

ZIJ GINGEN JE VOOR

OFFICE MANAGEMENT UITBESTEDEN?

Laat hieronder jouw gegevens achter en wij nemen vrijblijvend contact met je op.

  Lisa van Heusden
  E: lisa@lvhmarketing.nl

  Vragen over Office Management?

  Neem contact met ons op voor meer informatie, een offerte op maat, of antwoorden op al jouw vragen.

  Titel

  Ga naar de bovenkant