Over LVH Marketing2021-02-25T08:54:47+00:00

IN HET KORT

LVH Marketing maakt echte verbinding en kwaliteit marketing mogelijk voor ondernemers en organisaties die zich richten op de klant als mens. Van strategiesessies tot het uit handen nemen van social media. Het kan allemaal. Met ons getalenteerde team van professionals regelen we jouw marketing. LVH marketing staat voor persoonlijk en creatief, zowel in het contact, als de voorbereiding en de uitvoering. Bij LVH Marketing leveren we maatwerk want geen bedrijf is hetzelfde. We nemen jouw bedrijf onder de loep en kijken welke strategie daar het beste bij past.

LVH Marketing Haarlem

WIE SCHUILT ER ACHTER LVH MARKETING?

Lisa van Heusden (1994) richtte LVH Marketing in 2020 op. Ondernemen en mensen in hun kracht zetten, dat is waar haar hart sneller van gaat slaan. Gedurende haar opleiding deed ze al ervaring op bij andere ondernemers en zag hier welke kansen er voor haar lagen. Na verschillende marketingfuncties voor werkgevers te hebben gehad ontstond LVH Marketing. Lisa organiseerde al diverse events o.a. om ondernemers met elkaar te verbinden, ontwikkelde samen met een andere ondernemer een product en lanceerde deze. Daarnaast hielp ze vele andere ondernemers met hun (social media) marketing.

LVH Marketing bestaat uit een team dat zich inzet op het verbeteren en/of uit handen nemen van jouw marketing. Of dit nu gaat om adverteren of  lanceren bij ons ben je aan het juiste adres. Door de verschillende deskundigheid van onze experts is geen uitdaging te groot. Zoek je toch nog iets wat wij niet concreet aanbieden? Door een pool van samenwerkingspartners kunnen wij je altijd adviseren welke weg je het beste kunt bewandelen.

‘Wij nemen de marketing uit handen, zodat jij je kan focussen op waar je bedrijf voor staat.’

Lees hier hoe we dat aanpakken

Wil je maandelijks tips, updates en info over marketing in je mailbox ontvangen?

Schrijf je hiernaast dan in!
Deze kunnen dan tevens voor marketingdoeleinde gebruikt worden.

Waar staan wij voor

Persoonlijk

Het is niet alleen heel erg gezellig bij ons, je hebt ook een vast contactpersoon. Zodat je altijd met al je vragen bij 1 iemand terecht kan.

Creatief

Wij denken niet in hokjes en proberen altijd met creatieve oplossingen te komen.

No nonsense mentaliteit

Wij weten van aanpakken en gaan dan ook zo goed mogelijk voor je aan de slag.

In de tussentijd kun je op onze blog de nodige inspiratie
lezen en delen wij onze kennis over marketing met je!

Ga naar de bovenkant