Over LVH Marketing2022-03-18T17:33:41+00:00

LVH MARKETING

Bij LVH Marketing helpen wij bedrijven verder door middel van social media marketing. Dit gaat van paid ads tot aan social media beheer. De creatie, de verbinding en de strategie die bij social media marketing komt kijken vinden wij maar al te leuk! En helpen daar bedrijven graag verder mee. Want het enige nadeel van dit alles: er gaat behoorlijk wat tijd in zitten. Tijd die jullie als bedrijf waarschijnlijk helemaal niet hebben. En zeg nou zelf, heb je wel zin om alles uit te gaan zoeken rondom social media marketing?

LVH Marketing Haarlem

WIE SCHUILT ER ACHTER LVH MARKETING?

Lisa – Ondernemen en mensen in hun kracht zetten, dat is waar mijn hart sneller van gaat slaan. Gedurende mijn opleiding deed ik al ervaring op bij andere ondernemers en zag hier welke kansen er lagen. Na verschillende marketingfuncties voor werkgevers te hebben gehad ontstond LVH Marketing. Ik organiseerde al diverse events o.a. om ondernemers met elkaar te verbinden, ontwikkelde samen met een andere ondernemer een product en lanceerde deze. En daarnaast hielp ik vele andere ondernemers met hun social media advertenties.

Het leukste hieraan vind ik dat er verschillende factoren bij adverteren bij social media een rol spelen. Het is niet alleen de technische kant van het instellen, maar het is ook de juiste tekst gebruiken, je doelgroep kennen, met mooie visuals werken en de website waar de advertenties heen leiden.

Mede hierom blijf je altijd in ontwikkeling. Inmiddels heb ik al vele (online) trainingen en cursussen afgerond, verschillende coaches gehad en natuurlijk veel ervaring opgedaan in het veld door al 50+ ondernemers geholpen te hebben met hun advertenties. En mag ik met een team van specialisten en professionals samenwerken waardoor we bedrijven nog beter van dienst kunnen zijn!

Waar kunnen we jou mee helpen?
Lisa
LisaOprichtster en social media specialist
Lindsay
LindsayBusiness support en systeem beheerder
Joy
JoyFotograaf
Anna
AnnaCopywriter en social media specialist
Rick
RickWebdeveloper

Titel

Ga naar de bovenkant