Strategie sessie2021-06-08T10:42:12+00:00

STRATEGIE SESSIE

Helemaal gericht op jouw bedrijf en jou doelen gaan we inzoomen op het stukje adverteren. Tijdens deze strategie sessie kom je erachter wat er voor nodig is om jouw doelen te behalen, welk budget je daarvoor nodig hebt en welke strategie je het beste kan gaan gebruiken. Inclusief algehele checkup van je advertentieaccount.

90 minuten online of op locatie in Haarlem

Neem contact op

Wat kan je verwachten?

In 90 minuten nemen we jou plannen helemaal onder de loep. Tijdens de strategie sessie bespreken we samen wat het doel gaat worden en hoe we deze het beste kunnen behalen. Waarschijnlijk vind je het fijn als er een expert met je meekijkt. Welke strategie kun je nu het beste hanteren?

Je krijgt antwoord op de volgende vragen:

 • Is adverteren wat voor jou?
 • Hoeveel budget heb je nodig?
 • Welke strategie kan je het beste gebruiken?
 • Welke acties moet je daarvoor doen? Zoals je website aanpassen of je funnel optimaliseren.
 • En doen we een algehele check up van je advertentieaccount

Aan de hand van actiepunten bepalen we gezamenlijk wat de volgende stappen gaan worden. Ik adviseer je hierin en denk met je mee. Na de strategie sessie heb je een op maat gemaakte strategie met een concreet plan, zodat je precies weet wat je te doen staat.

De sessie kan online of op locatie in Haarlem geboekt worden.

Let op: per maand zijn er maar 4 plekken vrij.

Wil jij..

 • meer naamsbekendheid?

 • meer aankopen van jouw product/dienst?

 • meer klikken naar je website?

 • meer inschrijvingen voor jou nieuwsbrief?

 • meer deelnemers voor jou training?

 • meer klanten bereiken?

Dan is deze strategie sessie zeker wat voor jou! In 90 minuten aan de slag met een concreet plan voor jouw social media advertenties.

Neem contact op

WAT HEB JE NODIG?

Om tot een goede strategie te komen is het van belang dat je de volgende punten duidelijk hebt om het optimale resultaat te behalen:

 • Je weet waar je heen wilt met je bedrijf
 • Je hebt je bedrijf helder
 • Je hebt je doelgroep helder

Hier kunnen we tijdens de strategie sessie het nog kort over hebben, maar het is zonde als we teveel tijd kwijt zijn aan het helder krijgen van bijvoorbeeld je doelgroep. In plaats van de tijd goed te gebruiken om een killer strategie neer te gaan zetten voor jouw bedrijf. Heb je hier nog vragen over? Dan kan je altijd mailen naar lisa@lvhmarketing.nl

Nu voor maar €145 ex. btw

Vraag hier jou sessie aan

ZIJ GINGEN JE VOOR

Review strategie sessie Joy

Joy – byjoyphotography.nl

‘Ik weet nu weer helder met welk doel en hoe ik mijn ideale klant wil aanspreken! Voordat Lisa en ik de strategiesessie hadden, had ik wel een idee welke kant ik op wilde gaan en hoe ik dat wilde bereiken, maar echt de kleine details vond ik lastig daadwerkelijk op papier te zetten. Dat is precies datgene dat Lisa samen met mij heeft gedaan en heeft mij daardoor veel meer duidelijkheid en vrijheid erdoor gegeven! Ik heb weer plezier in het posten door de duidelijke strategie die ik heb samengesteld met Lisa!’

Marketing voor Letsgetittogether

Lindsay – getittogether.nl

‘Dit noem ik nog eens een fijne samenwerking! Alles wordt duidelijk uitgelegd en voor je geregeld. Marketing… Ik wist simpelweg niet waar ik moest beginnen. Lisa heeft mij hierin geholpen tijdens een brainstorm waar gerichte actiepunten uitkwamen. Mijn doelgroep werd hierin meegenomen en ik wist juist door dit plan dat ik mijn doelstelling ging halen. Ik zou LVH Marketing dan ook zeker aanraden als je meer uit je marketing wilt halen!’

VRAAG HIER JOUW STRATEGIE SESSIE AAN

  Ik geef toestemming om mijn gegevens op te slaan en te verwerken.

  Ik wil tips en updates ontvangen per e-mail.

  Ga naar de bovenkant